CINE SUNTEM NOI ?

     Am pornit la drum din dorinţa de a proteja mediul și de a fi în consonanță cu natura. „Natura nu ne cere să fim geniali, ajunge să fim raționali” – spune un poet roman și această raţionalitate trebuie înteleasă de fiecare dintre noi.

Numai reciclând şi utilizând rational resursele pe care ni le oferă Planeta putem lăsa generațiilor viitoare un mediu curat și sănătos. Tinând cont de faptul că fiecare activitate generează deșeuri, ca intra în relație cu mediul înconjurator, firma noastră vine în ajutorul celor care, potrivit legii, sunt obligați să gestioneze deșeurile produse, să obțină avize, autorizații de mediu, să țină evidenţa gestiunii deșeurilor, în funcție de specificul activităţii desfăşurate.        Externalizarea serviciilor de mediu de catre companiile româneşti a devenit o practică odata cu alinierea la normele UE şi totodată un factor ce asigură competitivitatea entităților pe piaţă. Drept urmare, conducerea companiei se poate concentra asupra activităţii, ECO RECYCLING C.N.E. ocupându-se de protectia mediului.

,, Nimic nu se pierde, totul se transforma!”

Protejând mediul, ne protejăm viața!

Let’s think green! Reduse-Reuse-Recycle!

🌳🍃🌍♻️ 🌞✅🚮♻️     

♻️Consultanta de mediu 🌍 Externalizare servicii de mediu ✅Audit de deseuri ♻Managementul integrat al deseurilor ♻ Reciclare si gestionare deseuri! 🚮🍃 ♻
📧 consultantamediutm@gmail.com 🌳
ecorecycling.c.n.e@gmail.com
0️⃣7️⃣6️⃣7️⃣8️⃣8️⃣8️⃣8️⃣1️⃣0️⃣
🌳🍃🌍♻️ 🌞✅🚮♻️
 

Diplome