Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI : ASPECTE JURIDICE

Acesta este site-ul oficial al S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L.


Drepturile de autor asupra întregului continut apartin în totalitate S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L..

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
- explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul si indicarea nominala a sursei;
- inserarea, cu acordul prealabil al S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L., în paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L.);
- persoana care îsi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute în acest website îsi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L. îsi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate în site-ul S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L.numai în scopuri informative. S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L.îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura site-ului în orice moment si fara preaviz.
Produsele si serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L. si sunt proprietate exclusiva.

Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L., precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Materialele si serviicile prezentate nu au caracter contcactual si nu pot implica sociatatea sub nici o forma si nici un aspect.

REGULI DE CONFIDENTIALITATE

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L nu colectioneaza nume si adrese ale utilizatorilor acestui site web.

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L nu va vinde, nu va închiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de firma de la clientii sai. Aceste informatii sunt folosite pentru unicul scop de a procesa si onora cererile de oferte, produse sau servicii.

S.C ECO RECYCLING CNE S.R.L poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul S.C ECO RECYCLING CNES.R.L cu cel putin 15 zile înainte de implementarea lor. Informatiile colectate înainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

 

Rapid Contact

Nume:
Email:
Telefon :
Mesaj:

Date contact


S C ECO RECYCLING CNE SRL

Inr. Reg. Com. Nr. J35/2168/2012
C.U.I. RO 30638079
Sediu: Timisoara,str.Grigore Alexandrescu,nr.174
Depozit : Dudestii Noi, zona Ind. FN,Timis
Email : ecorecycling.c.n.e@gmail.com
Contact :0040 767 888 810